suojassa ei toivotulta huomiolta

Enemmän kuin kulkuväline

Ymmärrämme, että pyörä on enemmän kuin vain kulkuväline. Osalle se on keino lisätä liikettä arkeen, osalle aktiivinen elämäntapa ja osalle päästöjä vähentävä ympäristöteko. Jokaiselle pyörän hankkiminen on kuitenkin iso satsaus ja siksi haluamme varmistaa, että pyöräsi on suojassa niin säältä kuin ilkivallalta ja varkauksilta.

Turvallinen ja helppo käyttää

Knoxy pyöräkaappia käytetään Knoxy mobiilisovelluksen avulla, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Sovelluksemme avulla löydät lähimmän knoxy pysäköintikaapin sekä hoidat pysäköintimaksun muutamalla napautuksella. Pysäköintisovellus tarjoaa reaaliaikaista tietoa parkkipaikkojen saatavuudesta, hinnoittelusta ja sijainnista ja vapauttaa sinut liikkumaan pyörällä huolettomasti olitpa sitten matkalla työpaikalle, ostoksille tai vain vierailemassa kaupungin keskustassa. Mobiilisovellus on varustettu vahvalla tunnistautumisella turvallisuuden varmistamiseksi.

Kestävä pohjoisiin oloihin

Knoxy pyöräkaapin rakenne, muotoilu ja yksityiskohdat on mietitty pohjoismaisiin olosuhteisiin käytettävyys ja turvallisuus edellä ja näin ollen pyöräsi pysäköinti on turvallista ja helppoa. 



Lataa Knoxy sovellus sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Varmista QR-koodilla, että kyseessä on oikea sijainti.

Valitse vapaa kaappi ja avaa ovi sovelluksesta.

Työnnä pyörä takarengas edellä säilytystilaan niin, että renkaat asettuvat kouruun. Laita ovi kiinni ja pysäköinti alkaa. 

Kun lopetat pysäköinnin avaa ovi sovelluksesta, ota pyörä kaapista ja laita ovi kiinni.

Asiakaspalvelu

Kysyttävää, Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee kello 8:00-21:00